Serveis

A la Residència Sant Guardià oferim una amplia oferta de serveis, des d’un Centre de Dia, on les persones usuàries podran venir a passar unes hores amb nosaltres, fins a un lloc on la gent gran hi pugui viure amb la seguretat de tenir a l’abast tot el que faci falta les 24 del dia.

Entre aquests, també oferim un servei de curta estada, on podem fer-nos càrrec de la gent que necessiti passar un temps fora de casa, ja sigui per recuperació d’una malaltia o per qualsevol altra raó.

A nivell més específic, comptem amb els següents serveis:

Servei de psicologia
Des del servei de psicologia es vetlla pel benestar integral dels i les residents, tenint en compte la vesant emocional, la cognitiva i la conductual des d’una perspectiva individualitzada. Es realitzen avaluacions sobre l’estat cognitiu amb freqüència per tal d’elaborar un correcte diagnòstic d’aquest, que permeti pautar el tractament més adient per a cada persona. És important destacar que la figura de psicologia ofereix suport i recolzament en tot el procés d’estada a la residència, tant al resident com als familiars.

Residència Sant Guardià

A Residència Sant Guardià oferim una atenció personalitzada, on les persones que decideixin residir amb nosaltres se sentin cuidades, apreciades i on es puguin trobar tant bé, o millor, que a casa.

Informació

Serveis

Contacte

  • Adreça: C/ Onze de Setembre, S/N - 25170 Torres de Segre - Lleida
  • Email: info@santguardia.com
  • Telfn: 973 79 27 97
  • Fax: 973 79 23 15

Copyright © 2024 Residència Sant Guardià.