Image

El nostre Centre

El nostre centre residencial destaca per trobar-se ubicat en un entorn rural, molt tranquil i acollidor. El complex està envoltat per un jardí de més de 3000 m2, el qual fomenta la pau de les persones que resideixen amb nosaltres.

Aquest ambient verd i natural també es trasllada a l’interior de l’edifici, guarnit amb plantes de diferents varietats, i on la gran majoria de les parets són vidrieres que permeten l’entrada de llum natural i la fusió visual amb el jardí.

Comptem amb espais molt amplis que s’han dissenyat amb la intenció d’evitar barreres arquitectòniques per tal de facilitar la lliure mobilitat dels i les residents, i poder fomentar el seu nivell d’autonomia.
Image

Espais i Instal·lacions

A la Residència Sant Guardià tenim com a fi garantir la millor qualitat de vida possible pels i les nostres residents, sigui quin sigui el seu nivell de dependència, és per això que el mobiliari i els accessos de tots els espais estan adaptats.

Entre aquestes instal·lacions, comptem amb:
Image

Les Habitacions

Les nostres habitacions disposen de totes les comoditats necessàries. Totes són exteriors i compten amb terrassa pròpia, televisió i telèfon. Són dobles, i s’ofereix la possibilitat de contractar-la de forma individual. Cal destacar que cada habitació també compta amb lavabo propi que, igual que la resta d’instal·lacions, està totalment adaptat.

També tenim instal·lat un programa d’alarmes on es registra cada avís que es realitza, fomentant la plena atenció dels i les residents.

Residència Sant Guardià

A Residència Sant Guardià oferim una atenció personalitzada, on les persones que decideixin residir amb nosaltres se sentin cuidades, apreciades i on es puguin trobar tant bé, o millor, que a casa.

Informació

Serveis

Contacte

  • Adreça: C/ Onze de Setembre, S/N - 25170 Torres de Segre - Lleida
  • Email: info@santguardia.com
  • Telfn: 973 79 27 97
  • Fax: 973 79 23 15

Copyright © 2024 Residència Sant Guardià.